Dermalogica Body Glow to Go | 666151910980

Vul aan, kalmeer en hydrateer met deze antioxidantrijke mix van vederlichte, huidverzorgende oliën.De set bevat:Phyto Replenish Body Oil 125mlVul aan, kalmeer en hydrateer met deze antioxidantrijke mix van huidverzorgende oliën. Franse pruimenzaadolie, avocado-olie en zonnebloemzaadolie zijn rijk aan huidherstellende omega-vetzuren zoals linolzuur, linoleenzuur en oliezuur, plus vitamine E om de lipidenbarrière van de huid te helpen beschermen. Deze huidolie is verrijkt met kalmerende gefermenteerde rode ginseng – geïnspireerd door Koreaanse huidverzorgingsrituelen – en kalmeert en voedt voor een stralende huid. Licht verrijkt met heldere bergamot, neroli en sinaasappel samen met ontspannende aroma’s van patchouli en sandelhout, wordt de huid zacht en delicaat geparfumeerd.

Prijs: 26.45   (klik hier voor meer informatie