Dermalogica Age Defense Kit | 666151005471

Om ervoor te zorgen dat de ouder wordende huid er op haar best uitziet en aanvoelt, helpt de Dermalogica Age Defense Kit , die drie doeltreffende producten bevat voor een all-round verzorging van uw huid. De set bevat: Daily Superfoliant (13g) Verbeter de teint en textuur van uw huid met een exfoliant in poedervorm die huidveroudering tegengaat, vervuiling bestrijdt en de huid weer zuiverder maakt. De zuiverende dagelijkse behandeling, verrijkt met Alpha Hydroxy Acids en geactiveerde binchotan houtskool, lost vuil en onzuiverheden diep uit de poriën op en onthult een gladdere, meer verfijnde teint. Niacinamide, rode algen en theefruitextract helpen de huid te beschermen tegen schadelijke effecten van vervuiling en milieu-invloeden. Het poeder wordt geactiveerd wanneer het in contact komt met water en vormt een romige pasta die de huid reinigt, ontgift en beschermt met een jeugdige glans. Ideaal voor de normale tot rijpere of voortijdig verouderende huid. Biolumin C Serum (10ml) Het serum met geavanceerde biotechnologie combineert ultrastabiele vitamine C en palmitoyl tripeptide-5 om fijne lijntjes en rimpels aanzienlijk te verminderen. Het serum is speciaal samengesteld om meer vitamine C in de huid te brengen, waardoor het beter presteert dan veel andere op vitamine C gebaseerde producten op de markt. Het serum bevat melkzuur om het huidoppervlak te exfoliëren, dofheid en dode huidcellen te verwijderen en een gelijkmatiger huidbeeld te creëren. De vernieuwende eigenschappen van het serum zijn ook afkomstig van het sophora japonica-extract, een bloem die de huid helpt te kalmeren en oxidatieve stress, veroorzaakt door agressieve omgevingsfactoren zoals barre weersomstandigheden en vervuiling, bestrijdt. Chiazaadolie hydrateert de huid intens en vermindert het ontstaan van droogte en droogtelijntjes. Dynamic Skin Recovery (12ml) Deze verzachtende dagelijkse moisturizer van gemiddeld gewicht is speciaal ontwikkeld voor de rijpere of voortijdig verouderende huid en verzacht en hydrateert uw huid, terwijl hij uw huid beschermt tegen de interne en externe factoren die huidveroudering kunnen veroorzaken. De crème is verrijkt met SPF50 om uw huid te beschermen tegen de schadelijke uv-stralen van de zon en de vorming van rimpels en ouderdomsvlekken te voorkomen, en bevat ook een mix van AGE Smart® ingrediënten, die samenwerken om het vermogen van uw huid om vrije radicale stoffen te bestrijden te optimaliseren, en tegelijkertijd de tekenen van veroudering te voorkomen die veroorzaakt worden door de reactie van suiker met eiwitten in de huid. Deze intensieve crème is samengesteld zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen en laat uw huid zacht, glad en soepel aanvoelen, zodat u een jeugdiger uitziende teint tegemoet kunt zien.

Prijs: 62.45   (klik hier voor meer informatie