Dermalogica Active Clay Cleanser 150ml | 666151011366

Reinig de vette huid op de juiste manier met de Dermalogica Active Clay Cleanser, een prebiotische formule die het evenwicht in uw teint helpt te herstellen. Ontworpen om onzuiverheden, vuil en ophopingen te verwijderen, is de reiniger rijk aan voedende mineralen die de huid verfrist en gezuiverd laten aanvoelen. Gemengd met kaolienklei, wordt overtollige olie gemakkelijk geabsorbeerd voor een matte finish die niet het gevoel geeft ontdaan te zijn van essentieel vocht. Om de huid volledig vrij te maken van onzuiverheden, absorbeert actieve binchotan houtskool ongewenste deeltjes voor meer harmonie over uw huid. Murumuruzaad en botanische lipiden helpen het huidoppervlak glad te houden zonder opeenhoping van talg, terwijl ze ook de natuurlijke barrières van uw huid beschermen om ervoor te zorgen dat de huid gehydrateerd blijft en een bloeiend microbioom de kans krijgt zich te ontwikkelen. Met een complex van broccoli-, aloë- en citrusextracten is de reiniger rijk aan bioflavonoïden voor een verfijnde en nog stralendere finish. Vrij van parabenen, gluten, kunstmatige geurstoffen/kleuren. Geschikt voor veganisten en diervriendelijk.

Prijs: 39.95   (klik hier voor meer informatie