Cowshed Summer Limited Edition Refreshing Bath and Shower Gel 300ml | 5060630724078

De Cowshed Summer Limited Edition Refreshing Bath and Shower Gel is een luxueuze, opbeurende formule die in elke Soho House en Cowshed spa gebruikt wordt. De douchegel brengt deze hoogwaardige ervaring bij u thuis en zorgt voor een weelderige, voedende behandeling die de huid revitaliseert en zachter maakt dan voorheen. Gemengd met eryliet, een natuurlijke alcoholsuiker, werkt de gel om de huid gladder te maken voor een zijdezacht gevoel. Afgewerkt met een frisse zomerse geur bestaande uit essentiële oliën van zoete sinaasappel, magnolia en groene munt, voelt u zich na uw bad nog meer verkwikt. Zonder parabenen, siliconen of minerale oliën. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Gemaakt in Engeland.

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie