Cowshed RELAX Calming Body Lotion 300ml | 5060630720087

Verwen uw nieuwe baby met onze Frothy Hair & Body Wash. Ontworpen om de tere huid van uw baby te verzorgen en te beschermen, is de was helemaal natuurlijk en zeer zacht. Een mengsel van essentiële oliën van lavendel en zoete sinaasappel wordt gecombineerd met meadowfoamolie, waarvan bekend is dat het een van de meest stabiele plantaardige oliën is, wat betekent dat het veilig is en natuurlijk voedend.Handig reisformaatZachte haar- en bodywash voor de tere babyhuid en -haartjesWeideschuimolie om de huid te hydraterenZuivere essentiële oliën van lavendel en zoete sinaasappelReinigt en houdt de babyhuid zacht en gladVrij van parabenen en sulfaten.Gemaakt in EngelandGeschikt voor veganisten en vegetariërs.

Prijs: 24.95   (klik hier voor meer informatie