Cowshed RELAX Calming Bath & Shower Gel 300ml | 5060630720063

Verwen uw nieuwe baby met onze boterzachte billenbalsem. De verzachtende balsem is ontworpen om de tere huid van uw baby te verzorgen en te beschermen, en is volledig natuurlijk en zeer zacht. Een mengsel van essentiële oliën en meadowfoam oil, een stabiele plantaardige olie die veilig en langdurig is, hydrateren de huid. Het verzachtende karakter van de balsem beschermt de billen van de baby tegen vocht dat tot luieruitslag kan leiden.Zachte barrièrecrème voor de billen van uw babyWeideschuimolie om de huid te hydraterenBiologische lavendel, kamille en biologische hennepzaadolieBeschermt tegen luieruitslagVrij van parabenen en sulfaten.Gemaakt in EngelandGeschikt voor vegetariërs

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie