Cowshed Refresh Alcohol Hand Spray 250ml | 5060630724870

Zorg voor schone, gezonde handen onderweg met de Cowshed Refresh Alcohol Hand Spray. Deze natuurlijke handdesinfectiespray is ontwikkeld en getest volgens de antibacteriële richtlijnen van de WHO en reinigt en verfrist de huid zonder dat u hoeft af te spoelen. Ideaal voor gebruik tijdens het winkelen of reizen met het openbaar vervoer. De spray helpt de handen te reinigen nadat ze met oppervlakken in contact zijn gekomen. De alcoholformule zorgt voor een doeltreffende reiniging en helpt de hygiëne te handhaven, terwijl aloë vera de huid verzacht en hydrateert om uitdroging te voorkomen. De essentiële oliën van grapefruit en lavendel geven de handen een fris en gerevitaliseerd gevoel, met een subtiele geur.

Prijs: 20.45   (klik hier voor meer informatie