Cowshed Mother Stretch-Mark Oil 100ml | 5060630720445

Ontworpen met nieuwe en aanstaande moeders in gedachten, bevat onze Stretch Mark Oil een speciaal samengesteld mengsel van natuurlijke oliën om de epidermale elasticiteit te bevorderen en striae te minimaliseren. Vitamine E wordt gecombineerd met calendula, jojoba en patchouli oliën om de huid te verzachten en te voeden, terwijl duindoornolie boordevol vitaminen en mineralen zit om te verwennen en te beschermen. Masseer de olie zachtjes op uw groeiende bult en op alle andere plekken die tijdens de zwangerschap veranderen, voor een zachte en gladde huid.Striemenolie met een lichte, bloemige geurDuindoornolie verwent en beschermt de huidCalendula en jojoba essentiële oliën en vitamine EVrij van parabenen en sulfaten en geschikt voor vegetariërsOntworpen om veilig te zijn voor nieuwe en aanstaande moedersGemaakt in EngelandGeschikt voor veganisten en vegetariërs.Gebruikt in elke Soho House en Cowshed spa

Prijs: 20.45   (klik hier voor meer informatie