Cowshed Mother Stretch Mark Balm 250ml | 5060630720438

Onze striae balsem is ontworpen met nieuwe en aanstaande moeders in gedachten, en is een speciaal samengesteld mengsel van natuurlijke oliën die de elasticiteit van de opperhuid bevordert en striae minimaliseert. Elk ingrediënt is zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn verrijkende eigenschappen, met kokosolie als moisturizer en duindoornolie als een bron van beschermende vitamines en mineralen om uw huid te verzorgen. Masseer zachtjes uit over uw buik en andere gebieden die tijdens de zwangerschap veranderen voor een zacht en glad resultaat. Striae balsem met lichte, bloemige geur Duindoornolie verwent en beschermt de huid Kokosolie, sheaboter en vitamine E helpen striae tot een minimum te beperken Vrij van parabenen en sulfaten en geschikt voor vegetariërs Ontworpen om veilig te zijn voor nieuwe en aanstaande moeders Gemaakt in Engeland Geschikt voor vegetariërs Gebruikt in elke Soho House en Cowshed spa

Prijs: 24.95   (klik hier voor meer informatie