Cowshed INDULGE Blissful Body Lotion 300ml | 5060630720339

Glijd weg in een verkwikkende nachtrust met de Cowshed Sleep serie. Ons kalmerend badzout doet een beroep op een op maat gemaakte mengeling van essentiële oliën van melisse en citroenmirte, en ontspant lichaam en geest met een citrusachtige geur. Therapeutisch himalayazout werkt samen met deze oliën om spanningen te verlichten, terwijl Vitamine E en squalaan de huid verrijken. Een besprenkeling in een warm bad is een must voor een goede nachtrust.Kalmerende badzouten met een kenmerkende, citrusachtige geurMengsel op maat van essentiële oliën van melisse en citroenmirteHimalaya kristalzout en zeezout ontspannen de spieren en verlichten spanningenSqualaan uit olijven en neroli hydrateren de huidGemaakt in EngelandGeschikt voor veganisten en vegetariërs.Gebruikt in elke Soho House en Cowshed spa

Prijs: 24.95   (klik hier voor meer informatie