Cowshed Hydrate Hand Cream 50ml | 5060630720773

De Hydrate handcrème is gecreëerd ter gelegenheid van de 15e verjaardag van Cowshed en is geïnspireerd op de plaats waar ons verhaal begon. Met lavendel om de genezing te bevorderen en de antiseptische eigenschappen van Venkel om de huid te kalmeren, is de natuurlijke geur gebaseerd op de moestuinen van Babington House. Een luxueus mengsel van Shea- en Cacaoboter maken deze rijke, hydraterende crème compleet. Handcrème met een zachte, kruidige geur Handig mee te nemen formaat Helende essentiële oliën van lavendel en rustgevende venkel Luxe blend van sheaboter en cacaoboter Gemaakt ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van Cowshed Te gebruiken met onze signature handwassen Gemaakt in Engeland Geschikt voor veganisten en vegetariërs. Gebruikt in elke Soho House en Cowshed spa

Prijs: 9.45   (klik hier voor meer informatie