Cowshed EXFOLIATE Dual Action Body Scrub | 5060630721824

Deze dagelijkse lichaamsscrub met dubbele werking combineert natuurlijke, fysische scrubmiddelen met AHA’s om de droge huid te verwijderen, de celvernieuwing te bevorderen en de teint te egaliseren. De fysische exfolianten van perzikpit- en puimsteenpoeder worden versterkt door melkzuur, glycolzuur en appelzuur om op cellulair niveau te werken en een gladdere, meer gehydrateerde huid te onthullen. Acerola cherry, rijk aan antioxidanten, bestrijdt vrije radicalen en stimuleert de collageenproductie, waardoor de stevigheid en elasticiteit worden verbeterd, terwijl de verrijkende eigenschappen van aloë vera en zoete amandelolie deze scrub zacht genoeg maken voor dagelijks gebruik. Exfoliërende scrub met aloë vera en zoete amandelolie Natuurlijk perzikpit- en puimsteenpoeder Melkzuur, glycolzuur en appelzuur exfoliëren intensief. Acerola kers verhoogt de collageenproductie Gemaakt in Engeland Geschikt voor veganisten en vegetariërs.

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie