Cowshed Cosy Pause and Unwind Treats | 5060630722685

Deze set is ontworpen om een rustgevend ritueel te creëren wanneer u van huis bent. Hij bestaat uit een zijden oogmasker, een votiefkaars en een bad- en lichaamsolie in onze Cosy sfeer, met essentiële oliën van roosabsolue, patchoeli en vanille. Verpakt in een prachtig geïllustreerde geschenkdoos, zou het een ideaal geschenk zijn voor iemand die veel reist.De set bevat:Cosy Candle 75gWanneer u behoefte heeft aan comfort, kies dan voor Cosy, onze verwarmende sfeermaker. De kruidige, bloemige mengeling van roosabsoluut, patchoeli en vanille heeft iets nostalgisch – precies wat u nodig hebt om uw huis als een heiligdom te laten voelen. Onze kaarsen zijn gemaakt van natuurlijke sojawas, zijn milieuvriendelijk en hernieuwbaar, en zorgen voor een schone verbranding en een zuivere geur. Met 100% biologisch afbreekbare was, die gemakkelijk uitwasbaar is in geval van ongelukjes.Cosy Bath & Body Oil 30mlWanneer je behoefte hebt aan comfort, kies dan voor Cosy, onze verwarmende stemming. Giet deze olie in het bad en geniet van de kruidige, bloemige geur van de essentiële oliën van roosabsolue en patchoeli. Ze zitten in een voedende basis van zoete amandel- en hennepzaadolie om de droge huid te verzachten en te hydrateren.Cosy Silk Eye MaskZijde staat erom bekend anti-verouderingsvoordelen te hebben voor de huid terwijl u slaapt. De huid houdt het natuurlijke vocht vast, houdt de huid zacht, gehydrateerd en kreukvrij.

Prijs: 62.45   (klik hier voor meer informatie