Cowshed Balance Hand & Body Soap | 5060630723958

Voed uw handen, lichaam en geest met de Cowshed Balance Hand & Body Soap. Deze luxe huidzeep werkt om het lichaam en de handen weer soepel, glad en gezond te maken. De zijdezachte formule heeft een harmoniserende geur en een kalmerende, bloemige geur die uw zintuigen kalmeert en tevreden stelt terwijl u uw zorgen wegdrijft. De lichaams- en handzeep is verrijkt met een reeks essentiële oliën om de huid te voeden en te verzachten. Essentiële olie van rozengeranium kalmeert en verwijdert op milde wijze dode huidcellen voor een meer gepolijst uiterlijk. Wierook etherische olie heeft tot doel het evenwicht te herstellen. Ylang ylang olie vermindert de zichtbaarheid van ontstekingen, terwijl het een intens geruststellend aroma verspreidt. Deze vegetarische zeep helpt om achtergebleven vuil, viezigheid en bacteriën van handen en lichaam te verwijderen, zodat de huid schoon, fris en zijdezacht aanvoelt. Geschikt voor veganisten Gemaakt in Engeland

Prijs: 13.95   (klik hier voor meer informatie