Cowshed AWAKE Bracing Bath & Shower Gel 300ml | 5060630720360

De Hydrate handcrème is gecreëerd ter gelegenheid van de 15e verjaardag van Cowshed en is geïnspireerd op de plaats waar ons verhaal begon. Met lavendel om de genezing te bevorderen en de antiseptische eigenschappen van Venkel om de huid te kalmeren, is de natuurlijke geur gebaseerd op de moestuinen van Babington House. Een luxueus mengsel van Shea- en Cacaoboter maken deze rijke, hydraterende crème compleet.Handcrème met een zachte, kruidige geurHandig mee te nemen formaatHelende essentiële oliën van lavendel en rustgevende venkelLuxe blend van sheaboter en cacaoboterGemaakt ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van CowshedTe gebruiken met onze signature handwassenGemaakt in EngelandGeschikt voor veganisten en vegetariërs.Gebruikt in elke Soho House en Cowshed spa

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie