Cowshed Awake Bathing Ritual Kit | 5060630722708

Maak van een bad nemen een verjongende ervaring met onze stimulerende Awake Bathing Set, die bestaat uit badzout, zeep en olie, plus een want om de huid zachtjes te scrubben. Bittere sinaasappel-, grapefruit- en hennepzaadolie werken als een zachte oppepper en helpen u te herstellen na een lange dag of intensieve training. De set bevat: Awake Bath Salts 285g Geef uw bad een superboost met dit krachtige mengsel. Magnesiumschilfers verminderen ontstekingen en kalmeren vermoeide spieren, terwijl epsom- en himalayazout gifstoffen en onzuiverheden afvoeren. Er is ook zoete sinaasappel en grapefruit om energie te geven, en lavendel om uw geest te kalmeren. Awake Hand & Body Soap 100g Drievoudig gemalen plantaardige zeep met een mild stimulerend mengsel van essentiële oliën. Zoete sinaasappelolie reinigt en zuivert, terwijl hennepzaadolie de huid intensief hydrateert. Awake Bath & Body Oil 100g Deze verkwikkende bad- en lichaamsolie werkt hard om vermoeide en vermoeide spieren te behandelen. Een mengsel van zoete sinaasappel, kamfer, eucalyptus en kruidnagel verwarmt de huid en pakt spierpijn aan, terwijl hennepzaad- en sesamolie de huid diep hydrateren. Exfoliating Mitt

Prijs: 79.45   (klik hier voor meer informatie