Compagnie de Provence Liquid Marseille Soap 500ml – Anise Patchouli | 3551780005657

Omhul uw huid met pure Franse luxe. De Compagnie de Provence Liquid Marseille Soap in ‘Anise Patchouli’ is een luxe zeep voor een zachte reiniging van handen en lichaam. De delicate, natuurlijk geglycerineerde zeep, die voor 97,4% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, waaronder biologische olijfolie, is volgens authentieke tradities in een ketel vervaardigd, en is vrij van kleurstoffen, dierlijke vetten en synthetische oppervlakte-actieve stoffen. Het in de Provence gecreëerde parfum heeft een frisse geur die wordt aangedreven door anijs en Patchoeli. Gevat in een elegante fles met pompdispenser. 97,4% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Vrij van parabenen, fenoxyethanol, kleurstoffen en dierlijke vetten.

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie