Clinique Great Skin Overal Set (ter waarde van €100,00) | 192333110829

Verwen uw huid met de Clinique Great Skin Everywhere Set. Deze ultieme collectie van voedende huidverzorgingsmust-haves bevat een trio van Clinique-favorieten. Elk product is verkrijgbaar in twee verschillende maten, waardoor deze ongelooflijke 6-delige geschenkset ontstaat. Deze hydraterende formules helpen de huid aan te vullen en de teint weer in balans te brengen voor een gezond ogende gloed.Inhoud set:Dramatisch verschillende vochtinbrengende lotion +Zorg voor een stralende teint met deze ultrarijke vochtinbrengende crème. De romige formule is verrijkt met gerste-extract, komkommerfruit en zonnebloemzaadcake, om de huid te helpen hydrateren en tegelijkertijd de natuurlijke barrière te beschermen. Verrijkt met hyaluronzuur om de teint te verjongen en een stralende gloed te geven.Alles over de schone vloeibare gezichtszeep mildUpdate de eerste stap in uw dagelijkse huidverzorgingsroutine met deze zachte vloeibare soep. De ultra-reinigende formule verwijdert onzuiverheden en geeft uw huid een schoon en fris gevoel. De door dermatologen ontwikkelde formule is erop gericht de teint te vernieuwen zonder de huid uit te drogen.Verhelderende lotion tweemaal per dag scrubDeze verfrissende formule helpt de huid te verjongen en zorgt voor een gezond ogende gloed. De verhelderende lotion helpt de huid zachtjes te exfoliëren door vuil en onzuiverheden te verwijderen. Deze revolutionaire lotion maakt de huid zachter en gladder, terwijl de teint wordt verhelderd.

Prijs: 78.45   (klik hier voor meer informatie