Ciaté Londen Mini Mani Maand Set | 5060544975818

Manicure liefhebbers, zet je schrap voor de Ciaté London Mini Mani Month Set. Deze adventskalender is gevuld met 24 schoonheidsverrassingen om je gebruikelijke aftellen naar Kerstmis te helpen upgraden. In samenwerking met de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde illustrator en ontwerper Ruby Taylor, is deze edit ondergebracht in milieubewuste verpakkingen, en geformuleerd met 80% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en biologisch afbreekbare glitters.Scroll naar beneden om te zien wat er in zit..***SPOILER ALERT***        De Advent Kalender bevat:Mini plantenpotten poets x 22De mininagellakjes zijn verrijkt met biotine, bamboe en bakuchiol om de nagels te voeden, te versterken en te hydrateren en zorgen voor een ultraglanzend en langdurig resultaat. Met een heel spectrum aan kleuren voor elke stemming.Full-Size Plant Pot Polish x 1Een full-size nagellak voor de ultieme feestelijke traktatie.Watermelon Burst Hydrating Primer Deluxe x 1Dit aqua serum-primer helpt uw foundation op zijn plaats te houden en zorgt voor een superieure houdbaarheid en extra glans. Verrijkt met watermeloenextractdruppels om de huid te hydrateren.

Prijs: 66.95   (klik hier voor meer informatie