Caudalie Vinosource-Hydra Intense Hydration Kerstset | 3522930028079

Geef uw huid deze feestdagen wat verzorging met de Caudalie Vinosource-Hydra Intense Hydration Kerstset. Het trio bestaat uit een vochtinbrengende crème, een masker en een serum en vormt een diep voedend ritueel voor zelfs de meest gevoelige huidtypes. Verbeter je eigen huidverzorgingsroutine of geef een huidliefhebbend cadeau deze kerst.Inhoud set:Vinosource-Hydra S.O.S Intense Hydraterende Crème 50mlEen ultra-hydraterende moisturizer, ontworpen om de droge huid te verjongen en een voller en soepeler uiterlijk te geven. De crème is verrijkt met borageolie en helpt de elasticiteit van de huid te ondersteunen.Vinosource-Hydra Hydraterend Masker 15mlHet gezichtsmasker is verrijkt met organisch druivenwater en helpt de vochtarme huid te revitaliseren door een verzachtende vochtboost te geven. Onthul een zachter, gladder resultaat met langdurige hydratatie.Vinosource-Hydra S.O.S dorstlessend serum 10mlDoordrenk de dorstige huid met dit hydraterende serum, dat is samengesteld om de huid de hele dag vocht te laten vasthouden. Het olievrije serum barst van de verzachtende en verzachtende eigenschappen. 

Prijs: 29.45   (klik hier voor meer informatie