Caudalie Vinosource-Hydra Hydrating Essentials Kerst Set | 3522930028086

De Caudalie Vinosource-Hydra Hydrating Essentials Kerstset is uitgerust met een trio dorstlessende huid essentiële producten en bevordert een frisse teint. De cadeauset, geschikt voor normale tot gemengde huidtypes, biedt een kennismaking met de hydraterende huidverzorgingsroutine van Caudalie.  Inhoud set:Vinosource-Hydra Druif Water Gel Moisturiser 50mlEen lichte, ultra-hydraterende gelcrème verrijkt met prebiotisch druivenwater en aloë vera om de huid te helpen hydrateren en kalmeren.Vinosource-Hydra S.O.S dorstlessend serum 10mlEen snel absorberend serum dat de dorst van de vochtarme huid lest dankzij hyaluronzuur en druivenwater. Lichtgewicht en olievrij, helpt de huid water vast te houden voor langdurige hydratatie.Vinosource-Hydra Hydraterend Masker 15ml.Een hydraterend en verzachtend gezichtsmasker verrijkt met organisch druivenwater en centella asiatica om een gekalmeerde en soepele teint te bevorderen.

Prijs: 29.45   (klik hier voor meer informatie