Caudalie Vinosculpt Lichaamsverzorging Kerst Set | 3522930028154

Geef de huid de voeding die ze verdient deze feestdagen met de Caudalie Vinosculpt Body Care Kerst Set. Om uw lichaamsverzorgingsritueel thuis of onderweg te verbeteren, bevat de cadeauset een full-size bodycrème en een handcrème voor in uw handtas. Het verzorgende duo zit in een luxueuze verpakking en is het perfecte geschenk.Inhoud set:Vinosculpt Lichaamscrème 250mlStreel de huid met de anti-oxidant lichaamscrème, boordevol druivenpitpolyfenolen en irisextract. De niet-vette formule helpt het hydratatieniveau van de huid te ondersteunen en zorgt voor een stevigere, gladdere huid.Handcrème Deluxe 75mlEen hand- en nagelcrème om de huid te hydrateren. De formule, verrijkt met druivenpitolie, avocado-olie en sheaboter, hydrateert de beschermende barrière van de huid en helpt de nagels te versterken.

Prijs: 30.95   (klik hier voor meer informatie