Caudalie Vinoperfect 1,2,3, Set | 3522930028178

Geef de huid een stralende teint met de Caudalie Vinoperfect 1, 2, 3, Set. Het trio van stralende producten bestaat uit een essence, serum en nachtcrème om uw teint te verhelderen en egaal te maken.Inhoud set:Geconcentreerde Verhelderende Essentie 50mlEen zachte maar effectieve verhelderende essence die is ontwikkeld om de huid gladder, voller en stralender te maken. Het bevat glycolzuur en exfolieert de huid op milde wijze, terwijl extracten van witte pioenroos en het kenmerkende druivenwater van het merk de huid verzachten en hydrateren.Vinoperfect Verhelderend Serum 30mlEen lichtgewicht, verhelderend serum op basis van Viniferine, waarvan wordt aangenomen dat het 62x effectiever is dan vitamine C, om de zichtbaarheid van pigmentvlekken, littekens en hyperpigmentatie te helpen minimaliseren.Donkere vlekken corrigerende glycolzuur nachtcrème 15mlEen hydraterende nachtcrème die donkere vlekken vermindert, vaak veroorzaakt door de zon, acne, ouderdom of zwangerschap. Het werkt als een zachte nachtelijke peeling om de huidtextuur gladder te maken en te verfijnen.  

Prijs: 52.45   (klik hier voor meer informatie