Caudalie Vinergetic C+ Vitamine C Essentials Kerst Set | 3522930028093

Geef een stralende huid cadeau met dit stralende trio van Vinergetic C+, Caudalie’s huidverzorgingscollectie gericht op de doffe teint. Deze behandelingen, geschikt voor zowel mannen als vrouwen, zitten boordevol antioxidanten die de huid weerbaarder maken tegen dagelijkse stressfactoren, zoals vervuiling, stress en overdadig genieten deze feestperiode!Inhoud set: Vinoclean Instant Schuimende Reiniger 50mlDeze heldere vloeistof verandert in een luchtig schuim en zit boordevol botanische weldaad. Het verwijdert onzuiverheden en ophopingen van uw huid, wat betekent dat uw huid klaar is om serums en crèmes die volgen te absorberen.Vinergetic C+ SerumEen oppeppend concentraat dat de huid intensief hydrateert en een mix van verhelderende werkstoffen biedt om een doffe huid een nieuwe glans te geven.Vinergetic C+ Verhelderende Oogcrème 10mlDeze lichtgewicht oogbalsem is de perfecte oppepper voor vermoeide ogen. Hij maakt gebruik van ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals cafeïne en olijf squaleen, om donkere kringen te verminderen en de oogcontouren, die vaak tekenen van vermoeidheid vertonen, te verlevendigen. De ultra-hydraterende, geurloze formule geeft de ogen een frisse en energieke uitstraling.

Prijs: 42.95   (klik hier voor meer informatie