Caudalie Rose De Vignes Geur en Lichaam Trio Set | 3522930028147

Geur familie: Bloemig.Topnoot: Rose.Hartnoten: Grasse Rose, zwarte bessen.Basisnoten: Muskus, Magnolia, Amber.De Caudalie Rose De Vignes Fragrance and Body Trio Set is een opwekkende en bloemige geur, geïnspireerd op de lichte en bloemige frisheid van dauwrozen bij dageraad, vermengd met de pittige noten van rabarber.Set InhoudRose De Vignes Eau de Parfum 50mlDe geur opent met de kalmerende geur van roos en onthult de hartnoten van de zoete grasse roos en de lichte, fruitige zwarte bes. Muskus en amber hullen de geur in warmte, en zorgen voor een dromerige finish op de huid.Roll On 10mlEen reisformaat versie van Rose De Vignes parfum, perfect voor onderweg.Douchegel 50mlHydrateer en reinig de huid met deze subtiel geparfumeerde douchegel.

Prijs: 30.95   (klik hier voor meer informatie