Caudalie Resveratrol Lift Firming Solution Kerstpakket | 3522930028109

Geef het cadeau van een verjongde huid met de Caudalie Resveratrol Lift Firming Solution Kerstset. Het trio wordt gevoed door een gepatenteerde mix van resveratrol, hyaluronzuur en veganistisch collageen en is ontworpen om een jeugdig ogende teint te bevorderen.Inhoud set:Resveratrol Verstevigende Nachtcrème 50mlEen hydraterende nachtcrème met 98% natuurlijke ingrediënten om rimpels glad te strijken. De huid ziet er steviger, gladder en stralender uit.Resveratrol Oog Gel Crème 5mlEen verstevigende oogcrème, ontworpen om donkere kringen en wallen onder de ogen te verminderen. De rijke gel-crème textuur, verrijkt met quinoa-extract, helpt ook de zichtbare tekenen van veroudering tegen te gaan en bevordert een gladdere en stralende oogcontour.Resveratrol Instant Verstevigend Serum 10mlEen olievrij gezichtsserum met een hoge concentratie resveratrol om rimpels en de gezichtscontouren te verzachten.

Prijs: 47.95   (klik hier voor meer informatie