Caudalie Nourishing Body Lotion 200ml | 3522930002628

Geef de droge huid onmiddellijk verlichting met de Caudalie’s Nourishing Body Lotion. Met de sterke concentratie hydraterende actieve stoffen die de dorstige huid aanvullen herstelt de fluweelzachte moisturizer efficiënt de zachtheid en soepelheid van de huid. Het lichte, niet-vettige crème smelt snel in de huid en voorziet haar van de hydraterende krachten van hyaluronzuur, organische sheaboter en antioxiderende druivenpittenpolyfenolen en parfumeert de huid subtiel met noten van sinaasappelbloesem. Gewoon in de huid masseren wanneer deze een hydratatieboost nodig heeft. Dermatologisch getest. Formule van 98% natuurlijke oorsprong. Vrij van parabenen, phenoxyethanol, ftalaten en minerale oliën. Diervriendelijk & vegan.

Prijs: 20.45   (klik hier voor meer informatie