Caudalie Grape Water Pink Limited Edition 200ml | 3522930002819

Kalmeer en verfris de vermoeide teint met de Caudalie Grape Water Pink Limited Edition. Deze verjongende gezichtsmist bevat 100% biologische ingrediënten en helpt de huid te verstevigen en te hydrateren voor een grondig gehydrateerd, evenwichtig en gezond uitziend gezicht. De verzorgende formule is verrijkt met verzorgende polysacchariden en versterkende minerale zouten die dofheid en droogheid tegengaan en de huid een voedende hydratatieboost geven. Deze verkoelende gezichtsspray is ideaal voor alle huidtypen, van normaal tot gevoelig, en verbetert een doffe teint met verzorgende en herstellende eigenschappen, waardoor het gelaat er kalm en fris uitziet. De fles is verpakt in een limited edition bessenroze verpakking en het ontwerp weerspiegelt de mineraalrijke formule in de fles, geïnspireerd door de Franse wijngaarden waar de 100% biologische ingrediënten vandaan komen. Geurvrij

Prijs: 12.45   (klik hier voor meer informatie