Caudalie Fleur De Vignes Geur en Lichaam Trio Set | 3522930028130

Opmerkingen: Witte roos, roze peperkorrel, watermeloen, grapefruit, mandarijn, ceder.De Caudalie Fleur De Vignes Fragrance and Body Trio Set hult de huid in een verfrissende en stimulerende geur, geïnspireerd op de druivenbloem, die slechts enkele dagen bloeit in juni.Set InhoudFleur De Vignes Eau de Parfum 50mlHet aroma begint met een mengeling van de peperachtige, kruidige noten van roze peper en de bloemige en fruitige tonen van witte roos en watermeloen. De energieke accenten van grapefruit en mandarijn fleuren de geur op, voordat de geur wordt omhuld door de houtachtige resten van cederhout.Roll On 10mlEen reisformaat versie van Fleur De Vignes parfum, perfect voor onderweg.Douchegel 50mlHydrateer en reinig de huid met deze subtiel geparfumeerde douchegel.

Prijs: 30.95   (klik hier voor meer informatie