Caudalie Deep Cleansing Exfoliator 75ml | 3522930003045

Revitaliseer een doffe huid met de Ceramide Micro Capsule Skin Replenishing Essence van Elizabeth Arden. De essence bevat een uitgelezen mix van zeldzame orchideeënstamcellen, rode-algenextract en tsubaki-olieferment, en is geladen met krachtige botanische extracten om de ceramidenproductie van de huid te ondersteunen. Ceramiden sluiten vocht in door een barrière over het huidoppervlak te leggen en zijn een essentiële factor voor een jeugdig uitziende huid. De lichte essence trekt snel in dankzij de microfluïdische technologie, waardoor de huid er stralend en gehydrateerd uitziet. De essence biedt de perfecte eerste stap in uw routine, en creëert een gehydrateerd, jeugdig uitziend, stralend canvas voor verdere huidverzorging.

Prijs: 22.95   (klik hier voor meer informatie