Cantu Avocado Leave In Condtioning Cream 340g | 0817513019890

Versterk uw weg naar gezond haar met de Cantu Avocado Leave In Conditioning Cream. Deze verzorgende behandeling, speciaal ontwikkeld om krullend, kroezend of golvend haar te voeden, hult breukgevoelige lokken in een sluier van vocht zonder de levendigheid van uw natuurlijke stijl aan te tasten. De leave-in formule maakt gebruik van een zorgvuldige combinatie van ingrediënten die er naar streven om dof en droog haar aan te vullen, te hydrateren en te versterken. Avocado-olie richt zich op de haarschacht en helpt kroezend en wapperend haar te temmen, terwijl het een verzorgde en handelbare afwerking bevordert. Sheaboter gaat ruwheid tegen. De intensief hydraterende eigenschappen ervan werken om de lokken gladder en zachter te maken, zodat uw krullen gedijen zonder onder een zwaar product gebukt te gaan. Het doel van deze Cantu leave-in conditioner voor krullend haar is het ontstaan van afbrekende en gespleten haarpunten te minimaliseren, en de gestreste lokken te herstellen naar een sterkere, gezonde staat. Het product is ontworpen als een haarverzorgingsbehandeling zonder spoelen. Breng het op uw lokken aan en laat de hydraterende werking uw haar verzachten, voeden en revitaliseren.

Prijs: 6.45   (klik hier voor meer informatie