Cantu Avocado Curling Cream 340g | 0817513019906

De Cantu Avocado Curling Cream is een voedende traktatie voor beschadigd of droog haar en herstelt het uiterlijk van uw lokken met een combinatie van luxueuze ingrediënten. De crème is een leave-in product met een weelderige textuur die in de haarvezels dringt voor een grondige uitbarsting van vocht. Dankzij avocado-olie en sheaboter worden de lokken diepgaand geconditioneerd en gehydrateerd. Kroezen en broze punten worden tegengegaan voor een sterkere afwerking met een gezonde uitstraling. Uw lokken worden veerkrachtiger en breken minder snel tijdens het borstelen en stylen, omdat de crème het haar handelbaarder maakt, zodat u niet hoeft te trekken aan knopen en klitten. Kalmerende aloë vera en olijfolie geven de lokken een benijdenswaardige glans, terwijl ook de elasticiteit behouden blijft. De crème helpt gespleten haarpunten glad te maken voor een gladdere afwerking en camoufleert beschadigde plekjes voor een verzorgde look. Geschikt voor alle haartypes en texturen.

Prijs: 7.45   (klik hier voor meer informatie