Cantu Avocado Curl Activator Cream 340g | 0817513019913

Verbeter uw natuurlijke stijl met de Cantu Avocado Curl Activator Cream, ontworpen voor krullend haar om het beste uit uw krullend, kroezend en golvend haar te halen. De crème is geformuleerd met voedende olijfolie, mangopittenboter, aloë, avocado-olie en sheaboter en is een luxueuze cocktail van verzorgende ingrediënten. De weelderige ingrediënten gaan samen kroes tegen voor een gladdere afwerking en helpen met hydrateren, zodat uw lokken zacht en zijdezacht aanvoelen. De crème werkt samen met uw unieke krulpatroon voor de ultieme natuurlijke look. Met een eindresultaat dat er altijd moeiteloos en verzorgd uitziet, is de crème onmisbaar voor een onderhoudsarme haarverzorging. De crème is afgewerkt met een opwekkende geur, zodat uw lokken net zo goed ruiken als ze eruit zien.

Prijs: 7.45   (klik hier voor meer informatie