Calvin Klein Eternity for Men Eau de Toilette 30ml Geschenkset | 3616302686674

Geur familie: Aromatisch.Topnoten: Mandarijn, salie, galbanum.Hartnoten: Basilicum, Geranium, Lavendel.Basisnoten: Mos, cederhout, amber.Gevoelig maar toch mannelijk, en sterk maar toch verfijnd, de Calvin Klein Eternity for Men Eau de Toilette 30ml Gift Set harmonieert met de geest van de moderne man van vandaag.Set InhoudETERNITY Voor Mannen 30ml Eau de ToiletteDe eigentijdse eau de toilette heeft een verfrissende opening met de noten van mandarijn, afgewisseld met het rijke en houtachtige aroma van galbanum en verkoelende salie. De geur ontvouwt zich om een hart van lavendel en geranium te onthullen, een combinatie van bloemige en citrusachtige aroma’s. De warme en aardse tonen van amber en mos omhullen de geur en laten een verfijnd en mannelijk geurspoor achter.ETERNITY For Men 100ml Body WashVerfris en revitaliseer met deze zacht reinigende, geparfumeerde body wash.

Prijs: 32.95   (klik hier voor meer informatie