Burt’s Bees Bounty Lippenbalsem Kerst Geschenkset | 792850648180

Verwen je pruillip met de Burt’s Bees Bounty Lip Balm Kerst Geschenkset. Deze collectie bevat 4 verzorgende lippenbalsems in verschillende leuke smaken.Verpakt in verantwoord verkregen bijenwas, is de formule van 100% natuurlijke oorsprong. Vitamine E helpt droge lippen te hydrateren en te verzachten, waardoor ze glad en soepel blijven. Perfect als kousvulling voor een geliefde, deze set is verpakt in een kenmerkende vakantie geschenkdoos.Inhoud set:Vochtinbrengende lippenbalsem in ‘Classic Beeswax’Geformuleerd om een vleugje mint-frisheid te geven.Vochtinbrengende lippenbalsem in ‘Vanilla Bean’Doordrenkt met een luxueuze zoete geur.Vochtinbrengende lippenbalsem in ‘Cucumber Mint’Vernieuw uw lippen met de verfrissende geur van komkommermunt.Vochtinbrengende lippenbalsem in ‘Kokosnoot en Peer’Ontdek een zoete, fruitige traktatie met deze herstellende balsem van kokosnoot en peer.

Prijs: 13.95   (klik hier voor meer informatie