Bumble and bumble The Volume Collection | 685428000421

Geef fijn, plat haar een boost vanaf de haaraanzet met dit volumegevende haarverzorgingstrio uit de Thickening collectie van Bumble and Bumble. Bereik een grote, springerige manen in drie eenvoudige stappen.Vrij van parabenen, ftalaten, minerale oliën en formaldehyde. Wreedheid-vrij.Inhoud set: Verdikkingsspray 250mlDeze volumeversterkende haarmist geeft het haar een vollere look en definitie met gehydrolyseerde tarweproteïnen. De gewichtloze formule hydrateert en beschermt het haar, terwijl het ultieme body en veerkracht geeft met een gematigde hold zonder extra gewicht of stijfheid.Verdikkende Shampoo 60ml Verrijkt met voedende panthenol en aloë vera, omhult de cleanser elke lok in een gewichtloze hydratatie, die gespleten haarpunten verzegelt en flyaways temt. De shampoo verwijdert op vakkundige wijze overtollige olie, onzuiverheden en productophopingen, waardoor het haar er vol, sluik en gezond uitziet.Verdikkende Conditioner 60mlEen body-building behandeling die gewichtloze voeding toevoegt aan het haar. Het is ook verrijkt met aloë en provitamine B5 en geeft de lokken een rijke en langdurige hydratatie, waardoor hun structuur wordt opgevuld en gladgestreken voor een dikker uitziend effect.

Prijs: 35.45   (klik hier voor meer informatie