Bumble and bumble No Heat No Hassle Gift Set | 685428028555

Maak golven met benijdenswaardige verzorgde lokken die eruitzien alsof u rechtstreeks van het strand komt na een dagje surfen. De No Heat No Hassle Gift Set bestaat uit een zoutspray, een leave-in behandeling en de cultfavoriete primerspray op oliebasis van Bumble and bumble. De set geeft u golvend haar als een zeemeermin zonder gebruik van een stijltang, krultang of ander hulpmiddel voor warmtestyling. Verwacht zacht, ontward en glanzend haar met dit haarstylingstrio. Diervriendelijk. De set bevat: Hairdresser’s Invisible Oil Primer (Mini) Bumble and bumble’s Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protective Primer is verrijkt met een deskundige mix van zes vederlichte oliën. Het is een lichtgewicht, pre-styling mist die speciaal is geformuleerd voor droog, stug of breekbaar haar. Ontworpen om uw haar te verzachten en te ontwarren en het pluizen tegen te gaan. Deze multifunctionele primer beschermt uw haar ook tegen breken, warmtestyling en UV-schade, zodat uw lokken sterk en gezond aanvoelen. Met een zoete, fruitige geur die in uw haar blijft hangen, zal de primer uw lokken niet verzwaren. Surf Styling Leave In (60ml) Verbeter uw stijl met dit hydraterende leave-in stylingproduct. De gel-crème textuur is ontworpen om het haar te hydrateren met algen, aloë sap, kelp en kokosnoot extracten. De crème is verrijkt met de exclusieve Beach Protective Blend en helpt uw style gevoed en pluisvrij te houden, zodat u van het strand naar de bar kunt, met extra UV-bescherming. Surf Spray (50ml) Creëer sexy, warrige strandgolven, zonder een voet in zee te hoeven zetten! De formule is perfect om fijn haar textuur en volume te geven en bevat ook extracten van zeewier en Kelp, die uw haar voeden en hydrateren, zodat het vitaal blijft. De spray is ontworpen om uw haar een verwaaide look te geven, en geeft uw haar een natuurlijk ogende, matte finish, terwijl hij uw golven uitstekend op zijn plaats houdt.

Prijs: 20.45   (klik hier voor meer informatie