Bumble and bumble Hairdressers Invisible Oil Soft Texture Spray 150ml | 685428027428

Bereik de perfecte out-of-bed look met de Bumble and bumble Hio Soft Texture Spray. Deze finishing mist maakt uw lokken voller en vitaler en geeft ze een warrig, doorleefd gevoel, terwijl het haar gevoed wordt met een selectie oliën – denk aan haar van de tweede dag met al die glans. De expertformule droogt op tot een onzichtbare finish voor een nauwelijks voelbaar resultaat en bevat een verzorgende 6-oliënmix om ervoor te zorgen dat het haar zacht maar getextureerd blijft, zonder dat het knapperig of krokant aanvoelt. De texturiserende spray helpt om glansloze stijlen een nonchalante, opzettelijk rommelige uitstraling te geven. Hij houdt het haar op zijn plaats met een lichte fixatie voor een veerkrachtige en toch vloeibare afwerking.

Prijs: 32.45   (klik hier voor meer informatie