Bumble and bumble De luxe hydratatieset | 685428000322

Transformeer dof en droog haar met de Deluxe Hydration Set van Bumble and Bumble, met vier haarverzorgingsessentials uit de Hairdresser’s Invisible Oil collectie. De set bevat een mix van 6 oliën: kokosolie, arganolie, zoete amandelolie, druivenpitolie, macadamianotenolie en saffloerzaadolie en zorgt voor glanzend en strak haar.Inhoud set:Kapsalon Invisible Oil Shampoo 250mlEen multifunctionele shampoo die droog, stug of breekbaar haar een zijdezacht gevoel geeft. De 6-oliënmix helpt bij het ontkroezen, ontklitten en voorkomt afbreken.Kapper’s Invisible Oil Conditioner 200mlEen vochtinbrengende conditioner die droog en breekbaar haar gladder en zachter maakt. De 6-oliënmix helpt het haar te temmen, te ontwarren en te beschermen tegen afbreken, terwijl het haar niet verzwaard wordt.Kapper’s Onzichtbaar Olie Masker 60mlEen wekelijks haarmasker om pluis tegen te gaan en het vochtgehalte van het haar tot 72 uur lang te verhogen. Verrijkt met de 6-oliemix van het merk, moringa-olie en granaatappelzaadextract, bevordert het gladde, glanzende haar.Kapper’s Invisible Oil Primer 60mlEen pre-styling olie ontworpen om het haar voor te bereiden op styling. Het verzorgt, verzacht en ontwart het haar, terwijl het hittebescherming biedt om haarbreuk en gespleten haarpunten tegen te gaan.

Prijs: 55.45   (klik hier voor meer informatie