Bumble and bumble De Hydratatie Collectie | 685428000339

Verwen droog haar dat snel breekt, gespleten haarpunten en pluizig haar vertoont met dit haarverzorgingsproduct van Bumble and Bumble. De Hydration Collection is geschikt voor alle lengtes en haartexturen en transformeert haar dat is aangetast door hitte, kleur en chemische behandelingen met hernieuwde veerkracht en glans.Alle vier de heerlijke recepten bevatten de kenmerkende mix van zes oliën van het merk (kokosnoot, argan, zoete amandel, druivenpit, macadamia en saffloerzaad) om uitgeput haar te herstellen en de vitaliteit terug te brengen.Wreedheid-vrij.Inhoud set: Kapper’s Invisible Oil Primer 250mlEen lichtgewicht pre-styling mist die bescherming biedt tegen hitte en UV met een deskundige mix van zes vederlichte oliën. Een echte multitasker, de primer beschermt droog, stug en breekbaar haar tegen breuk en laat je haar sterk en gezond aanvoelen.Kapper’s Onzichtbaar Olie Masker 60mlEen weelderig diep masker op basis van de kenmerkende oliemix van het merk en granaatappelzaadextract. Geformuleerd om pluis te verminderen, gespleten haarpunten te herstellen en het haar te voeden met 72 uur hydratatie voor zijdezachte, glanzende resultaten.Kapsalon Invisible Oil Shampoo Packette 7mlEen sulfaatvrije formule die een grondige reiniging uitvoert, onzuiverheden en overtollige oliën verwijdert die de haaraanzet verzwaren en het haar plat doen lijken. De frizz-busting shampoo verzacht en ontwart en beschermt tegen breuk en hitteschade.Kapsalon Invisible Oil Conditioner Packette 7mlSpeciaal geformuleerd voor droog, stug of breekbaar haar. Deze professionele conditioner maakt het haar glad en werkt door knopen heen om het gemakkelijker te kunnen stylen, terwijl het haar beschermd wordt tegen schadelijke factoren.

Prijs: 28.45   (klik hier voor meer informatie