Bumble and bumble Curl Moisturising Shampoo 1L | 685428028180

Deze bad- en lichaamsset bevat twee lichaamsverzorgingsproducten uit de komkommer bamboe-collectie van KORRES en is een verrijking voor uw zelfverzorgingsritueel. Beiden vrij van schadelijke ingrediënten. Het duo reinigt, verfrist en hydrateert voor een huid die zijdezacht en verzorgd aanvoelt. Geschikt voor vegetariërs/vegans. Vrij van minerale olie, petrolatum/paraffinwas, siliconen, parabenen, propyleenglycol, ethanolamines, PEG, ALES, synthetische kleurstof, ftalaten, polycyclische muskus, retinol, dierlijke bijproducten. De set bevat: Cucumber Bamboo Shower Gel (250ml) Een body wash met crèmig schuim die de huid effectief reinigt en het natuurlijke vochtgehalte op peil houdt. De douchegel verwijdert op milde wijze vuil en onzuiverheden en biedt de huid extra verzorging. De gel bevat Active Aloe®, waarvan wordt gezegd dat het het immuunsysteem van de huid versterkt, de collageen- en elastinesynthese stimuleert en zichtbare tekenen van veroudering vermindert. De formule bevat ook tarweproteïnen, die een beschermend laagje op de huid vormen om het hydratatieniveau op peil te houden. Doordrenkt met een delicate, waterige komkommer- en bamboegeur. Cucumber Bamboo Body Milk (200ml) Een intens hydraterende formule die de huid hydrateert, verzacht en beschermt. De bodymilk, die voor 92% uit natuurlijke ingrediënten bestaat, hydrateert langdurig en geeft de huid een gevoel van verwennerij, souplesse en vernieuwing. De dosis amandelolie heeft een verzachtende, voedende werking op de droge huid en wordt nog versterkt door provitamine B5 en hydraterende sheaboter, die de schrale huid helpt te verzachten en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf en rimpelvorming. Bevat ook aloë vera, bekend om zijn huidverzachtende, helende en antioxiderende eigenschappen.

Prijs: 89.95   (klik hier voor meer informatie