Bumble and bumble Curl 3-in-1 Conditioner 1L | 685428028197

Geef het cadeau van ultieme hydratatie met deze limited edition 10-delige set van KORRES mini body butters in een selectie van geuren. De Ultimate Hydration Set is het perfecte geschenk of verwennerij voor uzelf en zit boordevol exotische, fruitige en aromatische geuren die uw huid delicaat parfumeren. De crèmige boters, met KORRES’ ‘seed to skin’-formules, verrijkt met huidminnend bestanddeel, smelten snel in de huid en maken haar glad, zacht en beschermd. Ideaal voor gebruik op het lichaam en de handen, deze mini vochtinbrengers zijn een must-have! De set bevat: Violet Body Butter (50ml) Cashmere Rose Body Butter (50ml) Yoghurt Body Butter (50ml) Guava Mango Body Butter (50ml) Lily Bouquet Body Butter (50ml) Vanilla Cherry Body Butter (50ml) Basil Lemon Body Butter (50ml) Guava Body Butter (50ml) Sea Lavender Body Butter (50ml) Ginger Lime Body Butter (50ml)

Prijs: 96.95   (klik hier voor meer informatie