Braun Gezicht FS1000 | 4210201313908

De Braun Face FS1000 is een elektrische gezichtshaarverwijderaar voor vrouwen, ontworpen om ongewenst haar en perzikhaar weg te halen voor een gladder, zachter oppervlak. Het minigereedschap is perfect om de gezichtscontouren te scannen, gezichtshaar voorzichtig weg te liften en een glad scheerresultaat te bereiken.Het elektrische scheerapparaat helpt bij het creëren van de perfecte basis voor het aanbrengen van make-up, terwijl de ingebouwde smartlight de precisie en nauwkeurigheid bevordert. Het handtasvriendelijke scheerapparaat is verkrijgbaar in een slanke witte kleur en kan worden gebruikt voor thuis scheren of onderweg.Kenmerken:Roterend snijsysteem en beschermende folieMini-formaat voor draagbaarheidIngebouwde smartlightReinigingsborstelAA-batterij inbegrepen

Prijs: 30.95   (klik hier voor meer informatie