Braun Baardtrimmer 7 – Charging Plug only | 4210201282358

Bereik de stijl van je keuze met de Braun Baardtrimmer BT7220. De oplaadbare baardtrimmer & tondeuse biedt een moeiteloze trimervaring voor gezicht en haar.Ontworpen met een precisieknop met 39 lengte-instellingen en twee opzetkammen, werkt de trimmer voor een verscheidenheid aan baard- en haarstijlen. De levenslang scherpe metalen messen zorgen voor nauwkeurig en gelijkmatig knippen en weerstaan trekken en trekken aan het haar.Het scheerapparaat met minifolie en de detailtrimmer zijn perfect voor kleinere oppervlakken. Bovendien bevat de doos een Gillette-scheermesje voor een gladde scheerbeurt in de hals en op de wangen.Kenmerken:2 baard/haarkammen 0.5-10mm en 11-20mmDetail trimmer hulpstukMini scheerblad voor kleinere oppervlakkenInclusief Gillette scheermesje voor een gladde scheerbeurt van hals en wangenPrecisie-instelknop voor 39 lengte-instellingen in stappen van 0,5 mmLevenslang scherpe metalen messen voor gelijkmatiger baard- en haarknippenLi-Ion accu voor 100 minuten snoerloos trimmen na één uur opladen

Prijs: 84.95   (klik hier voor meer informatie