Bobbi Brown Primed For Winter Vitamine Verrijkte Set (t.w.v. €59,50) | 716170266091

Bereid je huid voor op de koelere maanden met de Bobbi Brown Primed For Winter Vitamin Enriched Set. Deze cadeauset bevat de #1 multivitamine primer-moisturizer hybride van het merk, in aparte formules voor gezicht en ogen.Inhoud set:Met vitamine verrijkte gezichtsbasisDeze best verkopende gezichtsprimer is ontworpen om uw huid glad en voller te maken en voor te bereiden op een vlekkeloze foundation. De vochtinbrengende formule, verrijkt met hyaluronzuur, sheaboter en een vitaminenmix van B5, C en E, zorgt voor een opleving van de hydratatie en ondersteunt een make-up-klare teint. Ideaal voor normale tot vette huidtypes.Met vitamine verrijkte oogbasisEen verjongende oogbasis om de delicate oogcontour te verhelderen, glad te strijken en te ontzwellen. De oogcrème, verrijkt met sodium hyaluronaat en vitamine B, verzacht ook droge, fijne lijntjes en bereidt de huid onder de ogen voor op het aanbrengen van naadloze concealer.Oogmasker x 1Dit verzachtende masker is gemaakt om uw oogcontouren te doen herleven. Zorg ervoor dat het afkoelt voordat je het op de deksels aanbrengt.

Prijs: 76.45   (klik hier voor meer informatie