Bloom and Blossom You’ve Got This Mama – De zwangerschaps cadeauset | 5060193642659

Verwen jezelf tijdens je zwangerschap met de Bloom and Blossom You’ve Got This Mama – The Pregnancy Gift Set. Versterk uw zwangerschapsgloed met dit trio hydraterende helden.De geschenkset bevat een revitaliserende spray om vermoeide en zware benen te helpen verjongen en een multitasking balsem die werkt om de droge huid te kalmeren. De hoogwaardige lichaamsolie zorgt voor een weelderig zacht gevoel met een zachte, zoete geur. Allemaal geformuleerd met essentiële oliën om de huid te voeden.Inhoud set:Spritzy tenen 40ml:De verfrissende spray helpt vermoeide en zware benen te verzachten en biedt tegelijkertijd een verkwikkende, pittige geur.Wonderworker 25ml:Deze multitasking balsem zorgt voor intense hydratatie en kan worden gebruikt op de lippen, nagelriemen en droge plekjes op de huid. Verrijkt met sheaboter, het ultieme ingrediënt om vocht aan te brengen. De zachte lavendelgeur zorgt voor een ontspannend aroma en helpt de huid te kalmeren.Je straalt meisje 40ml:De hoogwaardige lichaamsolie helpt de huid te verhelderen en hydrateert voor een gezonde, stralende finish. De formule is verrijkt met arganolie voor een stralende gloed, en zoete amandelolie die de hydratatie bevordert en een zachtzoete geur achterlaat.

Prijs: 27.45   (klik hier voor meer informatie