Bloom and Blossom The BFG Pillow Spray 75ml | 5060193640839

Breng uw kleintje in de stemming voor het slapengaan met The BFG Pillow Spray van Bloom and Blossom’s Bath, Book and Bedtime collectie in samenwerking met The Roald Dahl Story Company. De aromatische infusie van rustgevende eucalyptus en lavendel voert de zintuigen naar een plaats van vrede, sereniteit en kalmte. De oprichters van Bloom and Blossom wilden de negatieve mentale cyclus doorbreken die hun kinderen doormaakten als het bedtijd was. De zachte spray verrijkt kussen en beddengoed met een kalmerende geur en stuurt uw baby’s naar een rustige slaap vol gelukkige dromen. Goedgekeurd door kinderartsen en dermatologen. Geschikt voor de gevoelige en de eczeem-gevoelige huid. Geschikt vanaf pasgeborenen. Bevat geen dierlijke producten en is niet op dieren getest. Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk.

Prijs: 8.45   (klik hier voor meer informatie