Biolage SmoothProof Shampoo and Conditioner Duo Set for Frizzy Hair 1000ml | 3474630736641

Ga de strijd aan met pluis met het Biolage SmoothProof Shampoo en Conditioner Duo. Dit dynamische duo, dat een zuiverende shampoo en een voedende conditioner verenigt, werkt in harmonie om het haar te hydrateren en het glad en sluik te maken. De set bevat: SmoothProof Shampoo (1000ml) Deze shampoo heeft een unieke gladmakende formule met extracten van de verzachtende camelia-bloesem. Hij temt de onregelmatigheden en verwijdert pluizig haar voor een supergladde afwerking. Dankzij de zelfaanpassende vochtregulerende technologie reinigt deze shampoo het haar niet alleen grondig, maar vermindert hij ook de kans op pluizen, waardoor u een gladde, kapsalonperfecte look krijgt! SmoothProof Conditioner (1000ml) De Matrix Biolage SmoothProof Conditioner temt pluizig, moeilijk te hanteren haar en zorgt voor supergladde, glanzende lokken die gemakkelijker te managen zijn. Deze diep voedende conditioner bevat extracten van de camelia en bevat zelfaanpassende vochtregulerende technologie om de kans op pluizen te verminderen. Uw haar krijgt een glossy, langdurige glans en een gladde textuur.

Prijs: 47.95   (klik hier voor meer informatie