Beauty Works X Molly Mae Curl Kit – Volume 2 | 5055629144241

Deze Aveda haarverzorgingsset is perfect om uw haar weer op te bouwen en te verstevigen. De shampoo en conditioner, verrijkt met voedende botanische ingrediënten, vormen het perfecte paar en zorgen samen voor glanzende, veerkrachtige lokken bij elk gebruik. De set bevat: Botanical Repair Strengthening Shampoo (200ml) Laat uw haar fris en gereinigd aanvoelen met deze shampoo, die speciaal voor beschadigde lokken is samengesteld. Verwijdert zachtjes vuil en restanten van producten. Uw lokken en hoofdhuid zijn vrij van ongewenste productrestanten, overtollig talg en externe vervuiling. Dit helpt om uw hoofdhaar te resetten, waardoor u terug vanaf nul kunt beginnen om te stylen. Door gebruik te maken van de kracht van planten reinigt de plantaardige shampoo niet alleen het haar, maar versterkt het ook voor een gezonder uitziende afwerking. De shampoo ondersteunt de veerkracht, terwijl het tevens mogelijke schade helpt te voorkomen die kan worden veroorzaakt wanneer vervuilende stoffen niet effectief op een regelmatige basis worden verwijderd. De shampoo is afgewerkt met Aveda’s pure-fume™, een delicate geur van organische marjolein, roos en ylang ylang om uw zintuigen te verwennen. Botanical Repair Strengthening Conditioner (200ml) Deze conditioner maakt gebruik van de krachten van planten om essentiële goedheid te leveren. Het helpt uw lengten te verstevigen, zodat uw manen gladder worden en meer glanzen. De lichtgewicht conditioner verzwaart het haar niet, waardoor het zelfs geschikt is voor fijnere haartypes. De formule doet geen concessies aan de kwaliteit, revitaliseert dikkere lokken en blaast leven in het haar dat beschadigd is als gevolg van kleurbehandelingen en chemische behandelingen. Het voegt slip toe aan elke lok, zodat u uw haar gemakkelijk kunt borstelen en er minder aan hoeft te worden getrokken om het risico op breken te minimaliseren. Net als andere producten in de lijn wordt de conditioner verwend met een royale dosis van Aveda’s pure-fume™, een geur die is samengesteld uit pure bloemen- en plantenextracten, waaronder ylang ylang, roos en marjolein.

Prijs: 96.95   (klik hier voor meer informatie