Beauty Works Invisi Pony 18 Inch Iced Blonde | 5055629137915

Creëer benijdenswaardige prinsessenkrullen met de Beauty Works x Molly Mae Curl Kit. Als u, net als iedereen, verlangt naar de zachte, veerkrachtige en volumineuze lokken van de Love Island megaster, dan is de krultang gegarandeerd iets voor u. De Volume 2 kit bevat alles wat u nodig hebt om schitterende lokken te creëren en is het ideale geschenk voor de liefhebber van voller haar in uw leven. Een extra lang keramisch vat, speciaal gemaakt voor lang haar en extensions, zorgt ervoor dat zelfs de uiteinden van uw lokken tot in de perfectie verwarmd worden. Krullen en golven lijken daardoor gelijkmatiger en evenwichtiger, terwijl de innoverende coating het risico op pluis en hitteschade voorkomt. De macht ligt helemaal in uw handen, met temperatuurregelingen tussen 80-220°C, zodat u kunt kiezen tussen strakke, precieze spoelen of weelderige, zweverige lokken. Stel uw haar in en prepareer het met de ingenieuze clips, zodat u een salon-waardige ervaring kunt beleven vanuit uw eigen huis. Een borstel helpt om losvliegende of verdwaalde haren glad te strijken, terwijl een draagtasje u in staat stelt om waar u ook bent, rode-carpet-waardige twists te maken. Kenmerken: Staaf is 38 mm breed Staaf is 18,5 cm lang Instelbare temperatuur (80-220 °C) Tien pin krulclips Ovale haarborstel Staaf met coating van keramiek Draagkoffertje Beschermende handschoen Stekkertype G (UK)

Prijs: 165.45   (klik hier voor meer informatie